AGENDA 2011-2012 (DOWNLOAD DE AGENDA HIER)


ZATERDAG 12 MEI DE LAATSTE STABLE-AVOND VAN DIT SEIZOEN VOORDAT WE OP ZOMERRECES GAAN. HET WORDT EEN GEWELDIGE AVOND, MIS HEM NIET. NIEMAND MINDER DAN BRIAN MCNEILL, FOLKKONING, MULTI-INSTRUMENTALIST UIT SCHOTLAND.

ZATERDAG 28 APRIL WEER EEN MOOIE BAND AVOND MET WALDKAUF 2.0 EN LAMOER. ZE HEBBEN ALLEBEI DEZELFDE MYSTERY – GUEST. KOM GENIETEN VAN LEKKERE SEVENTIES MUZIEK EN SMAKELIJK JAZZ.

ZATERDAG 31 MAART ZE WAS ERBIJ TOEN HANS ZIJN EERSTE CD MIRROR OF FORGOTTEN DREAMS PRESENTEERDE IN THE STABLES: DE ONVERGETELIJKE BETH WIMMER! AFKOMSTIG UIT DE VS EN WOONACHTIG IN SANKT MORITZ IN ZWITSERLAND. HET VOORPROGRAMMA IS OOK NIET MIS: JOHNNY VERGER, VRIENDEN IN MUZIEK, HANS EN NORA EN NOG EEN SPECIALE MYSTERY-GUEST.

ZATERDAG 25 FEBRUARI PAUL O’BRIEN(GITAAR EN ZANG) EN KATE HUBER (DWARSFLUIT) PRESENTEREN EEN AVOND OM TE GENIETEN. ALLES EIGEN MATERIAAL VAN DE LAATSTE CD’S PORT TO PORT EN SONGS FROM THE NORTH LOTTS. ALLES OVER DE MUZIEK VAN DEZE IN DUBLIN GEBOREN EN GETOGEN SINGER-SONGWRITER IS TE VINDEN OP ZIJN WEBSITE WWW.PAULOBRIEN.EU.

ZATERDAG 28 JANUARI DEEN GROOTHEID UIT DE POPWERELD STAAT BIJ ONS OP HET PODIUM. NIEMAND MINDER DAN IAIN MATTHEWS, MEDE OPRICHTER VAN DE BRITSE BAND FAIRPORT CONVENTION EN VOORAL BEKEND VAN DE HIT “WOODSTOCK”, DIE HIJ SAMEN MET ZIJN BAND MATTHEWS SOUTHERN COMFORT HAD IN 1969. WILLEN JULLIE MEER WETEN VAN DEZE GEWELDIGE SINGER-SONGWRITER, KIJK DAN OP ZIJN WEBSITE

ZATERDAG 26 NOVEMBER DE VAN OORSPRONG IERSE SINGER-SONGWRITER JOHN CARRIE IS VOOR ONS GÉÉN ONBEKENDE. IN 2007 BRACHT HIJ IN EIGEN BEHEER ZIJN DEBUUTALBUM `FOLK IS NOT HAPPY´ UIT. OOR SCHRIJFT: "BEN CHRISTOPHERS, JEFF BUCKLEY, THE PRAYER BOAT, NEIL YOUNG MAAR DAN ANDERS. MAAR WEL IN DIE ORDE VAN KIPPENVEL. ZIJN DRIE BANDLEDEN (MOOR GREEN) VOELEN HEM PERFECT AAN, OMDAT ZE MEESTAL BESEFFEN DAT OVERDAAD SCHAADT. CARRIE WEET ECHTER OOK ALLEEN MET GITAAR DE ADEM TE DOEN STOKKEN. EN DAT GAAT HIJ NU DUS DOEN BIJ ONS. JOHN CARRIE SOLO!

ZATERDAG 29 OKTOBER MET BARBARA BREEDIJK HEBBEN WE EEN SINGER-SONGWRITER IN HUIS, DIE MET HAAR NEDERLANDS EN ENGELSTALIG REPERTOIR VAN EIGEN NUMMERS EN COVERS AL MEER DAN 15 JAAR OP DE NEDERLANDSE PODIA SPEELT.