NIEUWS


6 MEI DE LAATSTE STABLE-AVOND STAAT VOOR DE DEUR. HET NIEUWE SEIZOEN START IN SEPTEMBER 2012 MET NIEMAND MINDER DAN PHILLIP GOODHAND-TAIT. DE NIEUWE AGENDA VOLGT Z.S.M.

25 APRIL OP 30 APRIL, KONINGINNEDAG WORDT ER EEN SINGER SONGWRITER MIDDAG GEHOUDEN IN CAFÉ DE ROOIE HOEK IN BOSKOOP. HET BEGINT OM 14.00 UUR MET BARBARA BREEDIJK (NL). DAARNA ROBIN HURT (IE), EDO DONKERS (NL), SARAH BOWMAN (USA) EN TOT SLOT OM 18.00 UUR JOHNNY VERGER AND FRIENDS.

8 FEBRUARI AF EN TOE KRIJGEN WE OPEENS EEN ENVELOPJE MET EEN GIFT VOOR THE STABLES IN DE HANDEN GEDRUKT. ANNEMARIKE EN JP, HARTELIJK BEDANKT!

8 FEBRUARI OP DIT MOMENT ZITTEN WE AARDIG INGESNEEUWD OP DE WIJKDIJK. AFGELOPEN WEEKEND WAS ZELFS DE WATERLEIDING VAN THE STABLES ONDERGRONDS BEVROREN GERAAKT. GELUKKIG IS HET PROBLEEM OPGELOST. WE GOOIEN NOG MAAR WEER EEN EXTRA BLOKJE HOUT OP HET VUUR MET DANK AAN ONZE GROTE VRIEND HENK.

14 NOVEMBER WE HEBBEN EEN MOEDERLOOS KUIKENTJE GROOTGEBRACHT. IN AFWACHTING VAN HET GESLACHT KIP OF HAAN KREEG HET DE NAAM FRED (NA BEZOEK AAN DE HEINEKEN BIERBROUWERIJ). ZE WERD EEN KIP, MAAR DE NAAM VERANDERT NIET MEER. ZIJN JULLIE BENIEUWD NAAR FRED, KIJK DAN BIJ FOTO'S ONDER HET KOPJE FRED.

8 OKTOBER HOERA, WE HEBBEN ER WEER EEN SPONSOR BIJ: ROB KAKES VAN DE FIRMA ROOKALERT UIT ALPHEN A/D RIJN VEEGT VOORTAAN VOOR NIKS ELK JAAR ONZE STABLESCHOORSTEEN. DAT ZORGT VOOR EEN WARM EN VEILIG GEVOEL!

3 OKTOBER WE HEBBEN EEN NIEUWE SPONSOR ERBIJ: HENK VAN OS ZORGT AL GERUIME TIJD VOOR HOUT OM DE KACHEL ZO SFEERVOL TE LATEN BRANDEN! HENK, HARTELIJK DANK HIERVOOR.

26 SEPTEMBER HONDERDEN EN HONDERDEN SPREEUWEN HEBBEN EEN SCHUILPLAATS VOOR DE NACHT GEVONDEN IN ONZE BAMBOEHAAG.MISSCHIEN ZIJN ZE OP DE MUZIEK AFGEKOMEN. HET IS EEN GEWELDIG SCHOUWSPEL, ALLEEN STINKEN ZE VERSCHRIKKELIJK.WE HOPEN ER STILLETJES EIGENLIJK OP DAT ZE WEER VERTREKKEN, MAAR TOTDAT DAT GEBEURT, GENIETEN WE VAN HUN GEKWETTER. ALS JULLIE DUS BINNENKOMEN, WEET JE WAT JE HOORT. VERJAAG ZE MAAR NIET, ZE VEROORZAKEN DAN NOG MEER STANK!!!!!

26 SEPTEMBER HADDEN WE EEN PAUZE IN HET STABLESEIZOEN, JOHNNY VERGER HEEFT NIET STILGEZETEN.OPTREDENS OP KONINGINNEDAG, TIJDENS DE RUN FOR LADIES EN IN AMSTERDAM EN OOK NOG DE SUCCESVOLLE PRESENTATIE VAN DE NIEUWE CD BETWEEN MIRRORS IN HET FLORATHEATER IN BOSKOOP. WE HEBBEN INMIDDELS EEN NIEUWE STABLE-AGENDA. DEZE KAN HIER WORDEN GEDOWNLOAD. PRINT HEM VOOR OP DE KOELKAST!