OVER ONS

BEGIN JANUARI 2005 BETROKKEN HANS KOSTER EN KARIN THOMS EEN PRACHTIG GELEGEN HUIS MET OPSTALLEN AAN DE WIJKDIJK IN BOSKOOP. GELEGEN MIDDEN IN HET VEENWEIDEGEBIED VAN HET GROENE HART OVERTROF HET HUN STOUTSTE DROMEN. RUIMTE VOOR BOS, DIEREN EN MUZIEK. EEN OUDE KWEKERSLOODS WERD OMGETOVERD TOT EEN KLEIN THEATERTJE. ALLES LOW BUDGET. WAT ER WAS WERD HERGEBRUIKT EN WIE WAT BEWAART DIE HEEFT WAT. ZO ONTSTOND THE STABLES.

IN HET BEGIN HEEL ONWENNIG MET MOEITE BIJ ELKAAR GESCHARRELD EN MET BUREN, BURGERS EN BUITENLUI. AL GAUW MET MEER CREATIVITEIT EN EEN OPEN OOG VOOR ALLES WAT BRUIKBAAR WAS. DE KRING BELANGSTELLENDEN WERD SNEL GROTER. VRIENDEN VAN BUREN, KENNISSEN VAN FAMILIE. IEDEREEN DIE VAN MUZIEK HOUDT IS WELKOM.

EEN ABSOLUUT UNIEKE FORMULE WORDT GEBOREN. WE HEFFEN GÉÉN ENTREE. IEDEREEN ZORGT VOOR ZIJN EIGEN DRANKJE EN SINDS EEN TIJDJE OOK VOOR HAPJES. WIL JE HET NIET DELEN, GA ER DAN BOVEN OP ZITTEN. MEESTAL GAAN DE SCHAALTJES MET HAPJES ROND EN DEELT IEDEREEN IN DE VREUGDE. EÉN REGEL: TIJDENS DE OPTREDENS IS ER AANDACHT. BIJPRATEN DOEN WE IN DE PAUZE.

DE MEESTE MUZIKANTEN VINDEN HET IDEE ONTZETTEND LEUK EN HOUDEN HUN GAGE AAN DE LAGE KANT. INMIDDELS HEEFT ZICH EEN FINANCIËLE MEDEPARTICIPANT GEMELD: VRIEND VOOR HET LEVEN HANS VAN DUIJVENBODE. OP DIE MANIER KUNNEN WE NOG MEER GEWELDIGE MUZIEK NAAR BINNEN HALEN.

INMIDDELS IS HET GEEN ENKEL PROBLEEM MEER OM DE AGENDA VOL TE KRIJGEN. HET STREVEN IS OM DIVERS TE ZIJN: FOLK, SINGER-SONGWRITER, MAN, VROUW, BANDJE, ROCK, ZELFS EEN INCIDENTELE DICHTER HEBBEN AL VOOR HET VOETLICHT GESTAAN. HET IS ALTIJD SPANNEND. WE WETEN NOOIT HOEVEEL MENSEN ER KOMEN, MAAR TOCH IS HET ALTIJD GEZELLIG EN VOORAL HEEL INTIEM.

HET STABLESEIZOEN LOOPT IN PRINCIPE VAN OKTOBER TOT EN MET MEI. BIJNA ALTIJD OP DE LAATSTE ZATERDAG VAN DE MAAND. INCIDENTEEL KAN ER NOG WEL EENS IETS TUSSENDOOR KOMEN. VASTE STABLESSTAMGASTEN WORDEN DAARVAN ALTIJD OP DE HOOGTE GEHOUDEN.

ONZE NIEUWE HOUTSPONSOR: HENK VAN OS KUNNEN WE OOK NIET GENOEG BEDANKEN. ZONDER HEM ZOU DE KACHEL NIET KUNNEN BRANDEN! OVER BRANDENDE KACHELS GESPROKEN: ROB KAKES VAN ROOKALERT VEEGT VOORTAAN IEDER JAAR GRATIS ONZE STABLESCHOORSTEEN. DAT GEEFT EEN WARM EN VEILIG GEVOEL! TENSLOTTE WILLEN WE DE FAMILIE VAN DER WERF VAN WIJKDIJK 62 BEDANKEN VOOR DE PARKEERRUIMTE OP HUN PLEIN. WE ZOUDEN ANDERS NIET WETEN WAAR WE MET DE AUTO'S NAAR TOE MOETEN.